Veče stand up komedije

Objavljeno: 19. 2. 2012 u 16:55h

Banjalučani će 5. marta s početkom u 20 časova u Gradskom pozorištu “Jazavac” imati priliku da prisustvuju večeri smijeha i odlične zabave uz stand up predstavu pod nazivom “S nogu”.

Komičar i producent, Peđa Bajović, već se sedam godina aktivno bavi stand up komedijom, a ovog marta kreće na regionalnu turneju, sa svojom prvom cjelovečernjom predstavom.

To je prva stand up comedy turneja u regiji, a nove tek dolaze. Peđa je jedan od pokretača hrvatske stand up comedy scene te mreže stand up komičara i organizacija u regiji i sada će krenuti u obilazak osam gradova u kojima je dosad živio. Turneja kreće iz Zagreba u četvrtak 1. marta (19:30h), da bi na svoj 40. rođendan (12. 3.) turneju završio u svom rodnom gradu – Bijelom Polju u Crnoj Gori. U međuvremenu će obići još i Mursku Sobotu, Banjaluku, Sarajevo, Mostar, Beograd i Požegu. Peđa je u Banjaluci je proveo četiri poslijeratne godine. Ovaj grad ga je ponajviše odredio kao odraslu osobu i svoju ličnu kartu s banjalučkom adresom Peđa i dalje čuva u svom novčaniku.

U Banjaluku dolazi u saradnji sa Harlekin produkcijom.

Toplo preporučujemo ”overdose” smijehom u ovim hladnim i snježnim danima. Dodjite po vašu dozu smijeha!

Cijena ulaznice je 6 KM.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/vece-stand-up-komedije/||claudebot