Star wars epizoda 1: Fantomska prijetnja 3D

Objavljeno: 8. 2. 2012 u 10:11h

Naučno fantastičnu avanturu “Star wars epizoda 1: Fantomska prijetnja 3D”, od režisera Georgea Lucasa, možete pogledati u kinima “Palas” od 9. februara 2012. godine.

Ratovi zvijezda - Fantomska prijetnja

Ratovi zvijezda – Fantomska prijetnja

„Fantomska prijetnja“ je, hronološki, prvi dio nove trilogije, koji pripovijeda o počecima junaka iz sage „Star Wars“. Pratila su ga, u trogodišnjim intervalima, još dva nastavka: „Ratovi klonova“ i „Osveta Sita“.

Miroljubivom planetom Nabu vlada mlada, ali mudra kraljica Amidala. Kada korumpirana Trgovačka federacija, u službi zlog lorda Sita i njegovog zastrašujućeg učenika, Darta Maula, napadne planetu Nabu, kraljica i njeni saveznici moraju da se bore protiv horde robota, dok se Kvi-Gon i Obi-Van suočavaju sa zlim Dartom Maulom.

Kritike:

  • Big Picture Big Sound:”I dalje je to daleka galaksija, i još uvijek izgleda kao nešto što nikada prije nismo vidjeli.”
  • Rec.arts.movies.reviews: “Specijalni efekti su blistavi i nevjerovatni, a i gluma je odlična.”
  • Film.com: “Nepotpun, ali i dalje zabavan.”

Ocjena: 5,8/10 (Tomatometer)

Uloge: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman, Jake Lloyd, Ahmed Best

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/star-wars-epizoda-1-fantomska-prijetnja-3d/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])