“New Year's Eve”

Objavljeno: 4. 1. 2012 u 12:05h

U četvrtak, 05. 01. 2012. godine, u Multipleksu Palas možete pogledati romantičnu  komediju “New Year's Eve”.

New Year's Eve

New Year's Eve

Zanimljiva priča o parovima i samcima koji proslavljaju Novu godinu na ulicama New Yorka. Film prikazuje različite situacije različitih ljudi. Neki pokušavaju da se izvuku iz praznične depresije, neki planiraju novogodišnju zabavu, neki očekuju ljubav, neki donose teške odluke, neki razmišljaju šta da obuku, a neki o tome koga će poljubiti u najluđoj noći.

“Novogodišnja noć savršena je prilika za razmišljanje o grškama iz prošlosti i o boljem životu u budućnosti. Ali, to je i vrijeme zabave, uzbuđenja i ludosti”, objasnio je reditelj Garry Marshall.

Snimanje filma počelo je na Times Squareu 31. decembra 2010. godine. Tradicija duga 106 godina prvi put uživo je snimljena.

Producent Mike Karz kaže: „Odlučili da snimimo stvarni događaj. Milion ljudi, hiljade policajaca, blokirane ulice, mnoštvo televizijskih ekipa i prenos događaja uživo…”

Kritike:

  • 7 AM Pictures: “Kada gledate ovaj film imate osjećaj da u njemu glume glumci koji nikada zapravo nisu proslavili Novu godinu.”
  • Urban Cinefile: “Toliko mnogo talenata na ekranu, a tako izgubljena prilika.”
  • Observer UK: “U ovom filmu ljudski život ima dvodimenzijalnu formu – spremnost suočavanja sa 2012, hrabro i uzdignute glave, ali i suočavanja sa svim ekonomskim brigama.”

Ocjena: 5,2/10 (8.264 učesnika u ocjenjivanju)

Uloge: Sarah Jessica Parker, Jessica Biel, Ashton Kutcher, Robert De Niro, Katherine Heigl

 

[adrotate banner=”2”]

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/new-years-eve/||claudebot