Nove avanture Alvina i vjeverica

Objavljeno: 15. 12. 2011 u 16:52h

Treći nastavak animirane komedije Alvin  i vjeverice, “Urnebesni brodolom”, možete pogledati večeras u terminima 18:30 i 19:30 časova u  Multipleksu Palas.

Alvin, Simon i Theodor

Alvin, Simon i Theodor

Tri živahne muzičke zvijezde Alvin, Teodor i Sajmon kreću  brodom u novu avanturu u uzbudljive egzotične krajeve. Zajedno sa drugaricama iz benda „Čipets“, vjeverice pretvaraju brod u zabavno igralište. Nakon sto se desi brodolom, koji ih izbacuje na  naizgled pusto ostrvo,  prava avantura počinje.

Nell Minow za Chicago Sun – Times kaže: “Dejvova bezuslovna ljubav prema vjevericama i njihovo glupiranje privlačno je djeci. Kod odraslih budi nostalgiju i bijeg od svakodnevnog života”.

Ocjena: 3,8/10

Režija: Mike Mitchell
Uloge: Justin Long, Matthew Gray Gubler. Jesse McCartney

 [adrotate banner=”2”]

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/nove-avanture-alvina-i-vjeverica/||claudebot