“Sedam i po” ponovo u banjalučkom pozorištu

Objavljeno: 30. 11. 2011 u 17:14h

Pozorišni komad, po tekstu Miroslava Momčilovića, odigraće se dva dana zaredom na Velikoj sceni Narodnog pozorišta RS. Ova drama, koja govori o sedam smrtnih grijehova, izvešće se 2. i 3. decembra sa početkom u 20 časova.

Predstava, premijerno izvedena 7. marta ove godine u Banjaluci, nastala je iz saradnje tri pozorišta iz tri grada – u produkciji Ateljea 212 iz Beograda, banjalučkog Narodnog pozorišta i Novosadskog pozorišta.

Projekat je spojio sjajnu glumačku ekipu koju čine banjalučki glumci Aleksandar Stojković, Slađana Zrnić, Boris Šavija i Nikolina Jelisavac, beogradski glumci Svetislav Goncić, Marinko Madžgalj, Zoran Cvijanović, Feđa Stojanović i Miloš Samolov, glumci novosadskog pozorišta Ištvan Kereši, Emina Elor i Aron Balaž, te Smederevčanka Gordana Milunović.

Režiser Darijan Mihajlović je rekao da ono po čemu se predstava bitno razlikuje od filma, snimljenog prema istom tekstu, jeste drugačije čitanje kada je riječ o tumačenju tih sedam biblijskih grijehova, a koji su sada raspoređeni u sedam republika.

Ulaznice za predstavu su 10 km, a možete ih rezervisati na :
051/ 314 – 006 i
051/ 317 – 996

 

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/%e2%80%9csedam-i-po%e2%80%9d-ponovo-u-banjaluckom-pozoristu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])