KUD “Mladost” iz Ljubljane gostuje u Banjaluci

Objavljeno: 23. 10. 2017 u 13:05h

Kulturno-umjetničko društvo (KUD) “Mladost” Ljubljana 30. oktobra od 11 časova nastupiće u “Mercator centru” Banjaluka, gdje će uz podršku Udruženja Slovenaca “Triglav” biti promovisana i predstavljena slovenačka tradicionalna gastronomija.

Pored toga, KUD “Mladost” Ljubljana i Radničko kulturno-umjetničko (RKUD) “Pelagić” iz Banjaluke 31. oktobra od 19 časova održaće koncert u Narodnom pozorištu (NP) RS u gradu na Vrbasu.

“U želji da prikažemo i poboljšamo saradnju na kulturnom, ali i svakom drugom nivou srpske dijaspore u Sloveniji i Republike Srpske organizovali smo druženje i zajedničke nastupe ova dva kulturno-umjetnička društva”, navode iz kompanije “Mercator”.

Dodaju da će opredijeljenost “Mercatora” ka saradnji sa zajednicom simbolično pokazati i dodjelom donacije Savezu žena oboljelih od raka dojke “Iskra” iz Banjaluke na koncertu u NP RS. Ulaz na koncert biće besplatan.

Izvor: Nezavisne / Autor: David Jojić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kud-mladost-iz-ljubljane-gostuje-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])