Jelena Tomašević pred fanovima najavila večerašnji koncert (Foto)

Objavljeno: 11. 10. 2017 u 18:20h

Uz prisustvo brojnih fanova i novinara pjevačica Jelena Tomašević najavila je danas u “Tropic centru” u Banjaluci šta to njenu vjernu publiku očekuje na večerašnjem koncertu u Kulturnom centru Banski dvor.

Nastup koji je zakazan za 20 časova, Tomaševićeva će održati uz pratnju novosadskog “Big benda”.

“Veoma sam srećna sto ću nastupiti pred banjalučkom publikom. Biće tu pjesama sa prvog albuma ‘Panta rei’ kao i drugog ‘Ime moje’. Drago mi je da je ovoliko interesovanje ljudi i to je podstrek da negujem svoju publiku ovde”,rekla je ona.

Koncert organizuje turistička agencija “Star travel”, Biljana Čigoja je u ime agencije navela da je izuzetna čast raditi koncert Jelene Tomašević u Banjaluci, a posebno jer je to njen prvi solistički.

Da je Jelena uzor mlađoj populaciji dokazali su brojni mališani i tinejdžeri koji su danas iskoristili priliku da se fotografisu sa njom.

Podrsku u organizciji uz “Tropic’, dali su i voda “Vivia”, “Casabianca”, “Atos osiguranje” i “GrafoMark”.

Izvor: Nezavisne/Nevena Vržina/Foto: Vladimir Stojaković

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/jelena-tomasevic-pred-fanovima-najavila-vecerasnji-koncert-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot