Ratko Petrović gostuje u Banjaluci

Objavljeno: 10. 10. 2017 u 14:24h

“Nijedna pesma o njoj” naziv je muzičko-književne večeri koju će 21. oktobra u banjalučkom Banskom dvoru održati pjesnik iz Beograda Ratko Petrović. Događaj počinje u 19 časova, a organizatori su Udruženje građana eTrafika.net, magazin Lola i Kulturni centar Banski dvor.

Publika će imati priliku da u intimnijoj atmosferi svjedoči Petrovićevom izvođenju svoje dvije ljubavi, od mnogo njih. On će kombinovati sviranje svojih kompozicija na gitari, zajedno sa čitanjem svojih pjesama, kako bi prisutni mogli steći širu sliku o opusu njegovog djelovanja. Organizatori najavljuju i posebna iznenađenja, koja neće otkrivati sve do samog događaja.

Petrović radi kao učitelj u jednoj osnovnoj školi u opštini Palilula. Kako ističe, ova profesija ga ispunjava, ali nije jedina oblast kojom želi da se bavi. Najpoznatiji je po emotivnim stihovima koje piše, a kojima se obraća “Njoj”, ženi koju traži cijeli svoj život.

Do sada je objavio šest zbirki pjesama, od kojih je posljednja tek izašla iz štampe i zove se “Nijedna pesma o Ani”. Pored poezije, piše i kratke priče, a za svoj rad je dobijao nekoliko nagrada na različitim takmičenjima i konkursima.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/ratko-petrovic-gostuje-u-banjaluci/||claudebot