“Beogradski sindikat” u subotu u Banjaluci

Objavljeno: 5. 10. 2017 u 09:37h

Koncert muzičkog pokreta “Beogradski sindikat” će definitivno biti održan 7. oktobra u subotu, kako je ranije planirano, ali na lokaciji hale u krugu Čajaveca, bivši “Tamaris”.

“Radi se o tome da su vremenske prilike po prognozama ponovo nepovoljne i jednostavno na tvrđavi Kastel to ne bi bilo moguće kao ni prvi put kada je to bilo planirano 2. septembra, te je tada koncert morao biti odgođen”, navode organizatori.

Početak koncerta je zakazan u 21:00 sat, a vrata hale će biti otvorena već od 20:00 sati. Ulaznice su u prodaji na Trgu Krajine svaki dan po cijeni od 10KM, a na dan koncerta prodavaće se na ulazu u halu. Važno je našpomenuti da će sve kupljene ulaznice za prošli termin vrijediti i za novi termin koncerta.

Za koncert vlada veliko interesovanje, a “Beogradski sindikat” nije dolazio u Banjaluku punih pet godina.

Evo šta je o dolasku u Banjaluku rekao i jedan od frontmena ”Sindikata” Boško Ćirković, popularni Škabo:

“Svi znaju ko je Beogradski sindikat, takav koncert možete i očekivati. Nadam se da će nas ovaj put vrijeme poslužiti, a ako i ne posluži organizatori su pripremili zatvorenu varijantu, tako da će koncert definitivno biti održan. Naš repertoar svi znaju, pjesma “Sindikalna priča” će biti premijerno izvedena uživo, što u suštini koncepcijski ništa ne mijenja, jer na repertoaru će se naći sve naše pjesme do sad objavljene”.

Izvor: Mondo / Foto: Petar Stojanović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/beogradski-sindikat-u-subotu-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot