Škabo, Beogradski Sindikat: Na Kastelu očekujte neočekivano (Video)

Objavljeno: 2. 10. 2017 u 15:42h

Boško Ćirković Škabo iz Beogradskog sindikata za SrpskaCafe rekao je da za predstojeći koncert u subotu 7. oktobra na tvrđavi Kastel Banjalučani mogu očekivati sve ono zbog čega je ovaj hip hop sastav poznat.

“Svi znaju ko je Beogradski sindikat, takav koncert možete i očekivati. Nadam se da će nas ovaj put vrijeme poslužiti, a ako i ne posluži organizatori su pripremili zatvorenu varijantu, tako da će koncert definitivno biti održan” – rekao je Škabo.

On je dodao da će prvi put uživo biti izvedena pjesma Sindikalna priča, njihova posljednja objavljena pjesma.

“Naš repertoar svi znaju, pjesma Sindikalna priča će biti premijerno izvedena uživo, što u suštini koncepcijski ništa ne mijenja, jer na repertoaru će se naći sve naše pjesme do sad objavljene” – priča naš sagovornik.

Organizator koncerta Đorđe Đurđević poručio je da ukoliko bude loše vrijeme, kao što je to bio slučaj 2. septembra, koncert će svejedno biti održan jer je pripremljena zatvorena varijanta.

“Za sad i dalje stoji da će koncert biti održan na tvrđavi Kastel, pratimo vrijeme narednih dana i do subote ćemo tačno znati. Najbitnije da je spremna zatvorena varijanta, a to je bivši klub Tamaris u krugu Čajevca” – rekao je Đurđević.

Koncert Beogradskog sindikata, koji nije gostovao na Kastelu od 2010. godine, predviđen je da počne u 21 čas, a cijena ulaznice je 10 KM. Sve ulaznice koje su kupljene za 2. septembar važiće i za ovaj koncert.

Ulaznice su u prodaji od 1. oktobra na Trgu Krajine te na dan koncerta na samoj tvrđavi Kastel.

Medijski pokrovitelji koncerta su Elta televizija i portal SrpskaCafe.

Izvor: Srpskacafe/Zoran Šišić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/skabo-beogradski-sindikat-na-kastelu-ocekujte-neocekivano-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot