Mladen Veselinović, fudbaler Borca: Sloboda uvijek opasan rival

Objavljeno: 30. 9. 2017 u 16:36h

Fudbaleri Borca u nedjelju od 18 časova u desetom kolu Premijer lige ugostiće tuzlansku Slobodu i biće to prilika da se iskupe za poraz protiv gradskog rivala Krupe, ali i da eventualnom pobjedom uhvate priključak sa ekipama koje se bore za gornji dio tabele.

Pristalice Banjalučana nadaju se da će njihovi ljubimci pružiti dobru partiju, ali i da će konačno proraditi napadači, koji u dosadašnjem dijelu sezone nisu baš blistali. Jedan od onih od kojih se mnogo očekuje je i Mladen Veselinović, koji je prije ljetošnjeg dolaska u Borac dvije sezone nosio dres Slobode.

-“Tim sa “Tušnja” nije više ekipa od prije dvije godine koja se borila za sam vrh i igrala finale Kupa, ali bez obzira na to, nikada se ne smiju potcijeniti. Nisu najbolje otvorili sezonu, ali su dolaskom novog šefa stručnog štaba Slavka Petrovića zaigrali mnogo bolje i vraćaju se u igru za gornji dio tabele. Najveća opasnost će nam prijetiti od Sulejmana Krpića i Amera Ordagića, ali i ostali fudbaleri tuzlanskog tima koji istrče na teren imaće veliki motiv da se pokažu u pravom izdanju” – naglasio je Veselinović, koji je na jednom od posljednjih treninga pred utakmicu povrijedio zadnju ložu, ali će biti u kombinaciji za prvi tim.

On vjeruje da i pored lošijih rezultata Borca podrška sa tribina neće izostati.

“Ona nam je potrebna sada više nego ikada. Svima je jasno da nam baš ne cvjetaju ruže, ali više nemamo prava na grešku. Ukoliko želimo da se priključimo gornjem dijelu tabele, moramo pobijediti. Stručni štab jedino ne može računati na Borisa Raspudića, koji  je na seminaru, a svi ostali smo u kombinaciji za sastav” – nastavio je Veselinović.

Teško mu je pao poraz od Krupe u prošlom kolu, pogotovo činjenica da je na samom otvaranju utakmice imao veliku priliku.

“Ušao sam u šansu, stvorio sebi prostor, ali me izblokirao protivnički igrač i sve je otišlo u nepovrat. Da sam postigao gol, utakmica bi sigurno otišla u drugom smjeru, ali sve je to fudbal. U nedjelju ćemo svi zajedno imati priliku za popravni i nadam se da ćemo uspjeti” – dodao je Veselinović.

Premijer liga

1. Zrinjski 9        8        0        1        19:7       24

2. Željezničar    9        6        1        2    14:6   19

3. Š. Brijeg        9        5        1        3        13:6   16

4. Krupa     9        4        3        2          9:7         15

5. Sarajevo 9        4        2        3        15:7        14

6. Mladost 9        4        2        3        11:11        14

7. Borac     9        4        1        4        7:8          13

8. Radnik   9        3        1        5        7:15         10

9. Sloboda          9        2        3        4       5:9     9

10. GOŠK           9        3        0        6        6:13   9

11. Čelik   9        2        1        6        9:18              7

12. Vitez    9        1        1        7        5:13             4

Ostali parovi

U ostalim mečevima 10. kola sastaju se: Vitez – GOŠK (subota, 16 časova), Željezničar – Zrinjski (subota, 20), Mladost – Čelik (ponedjeljak, 16 časova).

Izvor: Glassrpske/Darko Pašagić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/mladen-veselinovic-fudbaler-borca-sloboda-uvijek-opasan-rival/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])