Unčanin: Jedva čekamo početak

Objavljeno: 29. 9. 2017 u 17:20h

RK Borac m:tel odbranu titule u Premijer ligi BiH počinje u subotu protiv Maglaja od 18:00 časova u dvorani “Borik”.

Poslije dva mjeseca priprema rukometaši Borca, nakon što su bili slobodni u prošlom kolu, u subotu protiv Maglaja igraju svoju prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni.

Trener “Velikana iz Gospodske” Bojan Unčanin ističe da on i igrači jedva čekaju početak takmičarske sezone.

“Maglaj je napravio određene promjene u kadru u odnosu na prošlu sezonu. Ovo sigurno neće biti lagana utakmica, kao što neki pretpostavljaju. Uspjeli smo da dođemo do informacija o njihovim utakmicama na pripremama, moram reći da su to dosta korektno odigrali. Zbog utakmice koju su odigrali u prošlom kolu protiv Dervente, moramo da ih shvatimo ozbiljno”, rekao je Unčanin.

U taboru domaćina smatraju da im najveća opasnost prijeti sa bekovskih pozicija, na kojima je Maglaj doveo pojačanja.

“Oni su u napadačkom smislu opasniji nego prošle godine, bez obzira što ih je napustio najbolji igrač Čičkušić. Dobro su se pojačali, doveli su lijevog beka koji je prošle godine nastupao u Kataru, a doveli su još jednog igrača na poziciji desnog beka. Uz sve momke koji su tu ostali iz prošle sezone, sigurno je da imaju kvalitet”, zaključio je Unčanin.

Kapiten ekipe Borac m:tel Đorđe Čelić iskoristio je priliku da pozove navijače da dođu u što većem broju i podrže ekipu na putu prema odbrani titule.

“Prošlo je dva mjeseca od kada smo krenuli sa pripremama, to je jedan jako dug period. Zadnjih desetak dana detaljno smo se pripremali za utakmicu protiv Maglaja. Oni su promijenili nekoliko igrača, ali stil igre nisu, tako da nam nisu nepoznanica. Mi smo imali dosta problema sa povredama, ali mi smo domaćini i idemo po pobjedu. Iako je Maglaj kvalitetna ekipa, mislim da, ako budemo odigrali na svom nivou, pobjeda neće doći u pitanje”, rekao je Čelić.

U ekipi Borca zbog povreda neće nastupiti Komnenović, Šešić i Bezbradica.

“Navijačko ćoše”

Ispred dvorane “Borik”, sat i po vremena prije početka utakmice između Borca i Maglaja, biće postavljeno “navijačko ćoše” – mjesto za rukometno druženje, gdje će navijači sa kupljenom ulaznicom moći da dobiju jedno besplatno piće, najavio je direktor RK Borac m:tel Vladimir Branković.

Premijer liga 2.kolo

Konjuh – Izviđač

Sloga – Kakanj

Bosna – Slavija

Goražde – Vogošća

Derventa – Zrinjski

Borac m:tel – Maglaj

Izvor: Mondo/Zoran Pajčin

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/uncanin-jedva-cekamo-pocetak/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])