RKUD “Pelagić” 90 godina postojanja obilježava koncertom u dvorani Borik

Objavljeno: 28. 9. 2017 u 16:47h

U okviru obilježavanja jubileja – 90 godina postojanja i rada, RKUD “Pelagić” će održati svečani koncert u dvorani Borik, u petak 29. septembra, sa početkom u 20.00 časova.

Uz šest domaćih grupa i sekcija RKUD „Pelagić“, na koncertu će nastupiti i gosti iz Srbije – KUD „Kopaonik“ iz Leposavića sa Kosova i Metohije i folklorna grupa sa Sicilije.

Inače, u okviru obilježavanja jubileja, 15. marta ove godine u KC Banski dvor je održana svečana akademija, a krajem aprila i svečani koncert u Narodnom pozorištu Republike Srpske.

Grad Banjaluka je podržao ovaj jubilej.

Izvor: banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/rkud-pelagic-90-godina-postojanja-obiljezava-koncertom-u-dvorani-borik/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot