Borac: Stadion Krupe će biti 95 % naš!

Objavljeno: 22. 9. 2017 u 17:47h

Prvi banjalučki derbi u Premijer ligi Bosne i Hercegovine biće odigran u nedjelju (15.30, BHT 1) između Krupe i Borca. Pomoćni trener Marko Maksimović i fudbaler crveno-plavih Branko Ojdanić obećali samo maksimalnu borbu u predgrađu.

U nedjelju se očekuje novi praznik fudbala u Krupi na Vrbasu, gdje će u okviru devetog kola gostovati banjalučki Borac.

Pomoćni trener Borca Marko Maksimović je u najavi gradskog derbija naglasio da se ne želi „gađati“ velikim riječima i obećanjima.

„Poslije posljednjih mečeva i pobjeda nad Radnikom u prvenstvu i Vitezom u Kupu BiH, sastajemo se sa Krupom, ekipom koja je prethodne sezone bila apsolutni hit. Riječ je o timu koji ima kontinuitet u mnogim stvarima, a posebno u vođenju Slobodana Starčevića već četiri godine. Imaju dosta igrača koji su ponikli u Borcu, bili s nama na Gradskom stadionu i definitivno će imati ambiciju i biti motivisani protiv nas. Imamo i mi svoje ciljeve, ali ne bismo da se gađamo velikim riječima. Ne želimo puno da obećavamo osim borbe“, rekao je pomoćnik Zorana „Kize“ Milinkovića.

Crveno-plavi pred gradski derbi u banjalučkom predgrađu imaju dosta problema sa povredama igrača – Goranu Galešiću je povrijeđen skočni zglob, Mahira Karića muči povreda leđa, a Mladena Veselinovića povreda aduktora. Kad se tu pridoda i suspenzija Siniše Dujakovića zbog tri žuta kartona, jasno je da će „Velikan iz Platonove“ biti značajno oslabljen u Krupi na Vrbasu.

„Naš medicinski tim ima pune ruke posla, ali ubijeđen sam da će barem nekog od pomenutih igrača biti spreman za nedjeljni meč protiv Krupe“, dodao je Maksimović.

Osim igrača, prvi trener Banjalučana Zoran „Kiza“ Milinković je takođe djelimično u „autu“ zbog prehlade, ali prema tvrdnjama Maksimovića, sjediće u nedjelju na klupi crveno-plavih.

„Šef je na treningu, prehlađen je i pije antibiotike, sinoć je završio na infuziji, ali neće biti problema i vodiće ekipu u Krupi na Vrbasu“, naglasio je pomoćni trener Borca i pozvao sve navijače da u nedjelju dođu na stadion u Krupi na Vrbasu.

“Očekujem da će stadion Krupe biti 95 % Borčev”.

Prvotimac Borca Branko Ojdanić istakao je da je atmosfera odlična poslije dvije vezane pobjede i dodao da se nada nastavku pozitivne serije crveno-plavih.

„Iako nas je malo poremetila situacija oko povrijeđenih igrača, nadam se njihovom oporavku. Bićemo spremni i skoncentrisani na utakmici, a mogu da obećam da ćemo se maksimalno boriti i na kraju izboriti pozitivan rezultat“, rekao je Ojdanić.

Utakmica između Krupe i Borca igra se u nedjelju sa početkom u 15.30 časova, a sudiće je Edin Jakupović iz Bihaća.

Izvor: Mondo/Nebojša Šatara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/borac-stadion-krupe-ce-biti-95-nas/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot