U subotu počinje “S.ketch Street Basketball – Banjaluka 2017”

Objavljeno: 20. 9. 2017 u 17:42h

“S.ketch Street Basketball“, turnir u “uličnoj košarci” za osnovce i srednjoškolce, nakon pet uspješnih godina u Sarajevu, od 2015. godine se održava i u Banjaluci i Mostaru.

Treće izdanje turnira u Banjaluci će biti održano od 23. do 24.09.2017. godine, ispred Narodnog pozorišta. Posebno za ovu priliku biće postavljen montažni košarkaški teren sa tribinama. Projekat se radi u saradnji sa Košarkaškim savezom Grada Banja Luka, a projekat su podržali Poli, Alvogen, Juicy, Remove, Helen Doron i Bracom. Medijski pokrovitelji su Nezavisne novine, Kontakt radio, i Banjaluka.com.

Za ovogodišnje takmičenje, prijavljeno je više od 50 ekipa iz 19 osnovnih i srednjih škole. Tokom dva dana takmičenja biće odigrano preko 100 mečeva u pet konkurencija.

Raspored registracije ekipa i mečeva prvog dana takmičenja (23.09.2017. godine):

Do 8:45 sati: Registracija ekipa dječaci do 9. razreda osnovne škole (predaja originalnog formulara/prijavnice sa potpisima)

9:00 sati: Počinju mečevi prvog kola u konkurenciji dječaci do 9. razreda osnovne škole (pre-eliminarni raspored u prilogu)

10:00 sati: Registracija ekipa djevojčice do 9. razreda osnovne škole (predaja originalnog formulara/prijavnice sa potpisima. Mečevi počinju nakon mečeva drugog kola u konkurenciji dječaka do 9. razreda osnovne škole)

11:00 sati: Registracija ekipa momci do 2. razreda srednje škole (predaja originalnog formulara/prijavnice sa potpisima). Mečevi počinju nakon mečeva drugog kola u konkurenciji dječaka do 9. razreda osnovne škole)

12:00 sati: Registracija ekipa momci do 4. razreda srednje škole (predaja originalnog formulara/prijavnice sa potpisima). Mečevi počinju nakon mečeva drugog kola u konkurenciji momci do 2. razreda srednje škole)

16:00 sati: Registracija ekipa djevojke do 4. razreda srednje škole (predaja originalnog formulara/prijavnice sa potpisima). Mečevi počinju nakon mečeva prvog kola u konkurenciji momaka do 4. razreda srednje škole)

Više informacija možete pročitati na www.sketch.ba

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/u-subotu-pocinje-s-ketch-street-basketball-banjaluka-2017/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot