Biciklisti dominiraju Banjalukom u petak

Objavljeno: 20. 9. 2017 u 16:58h

U petak 22. septembra u organizaciji Centra za životnu sredinu, održaće se 16. Banjalučka biciklijada.

Okupljanje je u banjalučkom parku Petar Kočić do 17.15, a kreće se u 18.00 časova.

Ruta je još ovoga puta ista, istih sedam kilometara po banjalučkim gradskim ulicama, i onda se ponovo vraćamo u park Petar Kočić da pokušamo napraviti zajedničku fotografiju, kažu organizatori.

Ističu da se uspjeli da se izbore da kacige ne budu obavezne dok se vozite na vašem omiljenom prevoznom sredstvu, biciklu. Međutim, svi koji žele da nose kacigu, ona nije zabranjena, tako da preporučuju mlađim osobama, koje još nisu savladale vožnju bicikla, da ih nose ukoliko žele.

Ove godine poruka Evropske sedmice mobilnosti jeste “Dijeljenjem dobijamo više”.

Roditelji sa djecom trebaju da znaju da se grupa biciklista kreće od 12-15 km/h i da bi trebali procijeniti da li njihova djeca mogu da izvezu ovu dionicu ovom brzinom.

Ova vožnja nije takmičarskog karaktera već promotivnog i pozivaju sve bicikliste da svojim kreacijama na biciklu, muzikom, zvoncima obogate kretanje kroz grad.

Takođe, organizatori su najavili i iznenađenje za sve koji vole da voze biciklo u gradskim uslovima!!!

Pogledajte mapu rute od sedam kilometara:

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/biciklisti-dominiraju-banjalukom-u-petak/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot