Granoljers i Garsija Lopez na čelendžeru u Banjaluci

Objavljeno: 24. 8. 2017 u 14:46h

Španci Marsel Granoljers, nekada 19. igrač svijeta i Giljermo Garsija Lopez, bivši 23. u svijetu, biće učesnici teniskog čelendžera “Banjaluka 2017.”

Na šesnaestom po redu čelendžeru koji počinje 11. septembra (kvalifikacije kreću dva dana ranije) na terenima Teniskog kluba Mladost učešće je najaviio srpski teniser Filip Krajinović.

Njemački teniser Sedrik Marsel Štebe biće prvi nosilac 16. ATP čelendžera “Banjaluka 2017” koji će na terenima TK Mladost početi 11. septembra, a očekuju se i nastupi Marsela Granoljersa, Giljerma Garsije Lopeza, Filipa Krajinovića…

Prema prijavnoj listi Štebe, 106. igrač sa ATP rang – liste, biće prvi favorit banjalučkog čelendžera.

“Uvijek smo imali vrsne igrače na turiru, tako će biti i ovoga puta. veoma smo zadovoljni prijavama jer su među njima Štebe, nekada 71. sa ATP liste, koji prvi put dolazi u Banjaluku. Drugi nosilac biće Krajinović, miljenik naše publike, prošlogodišnji finalista Miljan Zekić na žalost nije ušao direktno u glavni turnir (trenutno je ispod crte i igraće kvalifikacije), ali moguće i da se nešto promijeni u slučaju otkaza. Velika zvijezda je Garsija Lopez, nekada 23. a sada 136. igrač svijeta, koji je osvojio pet ATP turnira, a u Banjaluku bi trebalo da dođe i Granoljers nekada 19. igrač sa ATP liste”, rekla je Lana Popović, direktor turnira.

Na osnovu ATP liste 22 igrača će direktno izboriti nastup u glavnom turniru, četvorica će dobiti pozivnice organizatora, dva tenisera će u turnir sa specijalnim pozivnicama Asocijacije teniskih profesionalaca, a četiri učesnika ćemo dobiti kroz kvalifikacije, koje počinju 9. septembra. Igraće se i dubl, a glavni turnir, takođe, počinje 11. septembra.

Izvor: Nezavisne/Maja Predragović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/granoljers-i-garsija-lopez-na-celendzeru-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot