Banjalučki aeromodelari organizuju “2. RC Miting Banjaluka”

Objavljeno: 21. 8. 2017 u 16:04h

Drugu godinu za redom RC klub “Aeromodelari” Banjaluka organizuje druženje zaljubljenika u letenje modelima na daljinsko upravljanje.

Događaj će se održati 3. septembra na sportskom aerodromu Zalužani, u krugu bivše kasarne u ugodnom okruženju sa puno zelenih površina, izdvojeno od užurbane svakodnevnice, gdje se možete opustiti i provesti dan.

Potrebna je samo dobra volja i raspoloženje. Besplatna hrana i piće su obezbjeđeni za sve učesnike (modelare).

Cilj mitinga je druženje, promocija aeromodelarstva, razmjena savjeta i iskustava.

Radujemo se druženju i želimo vam srdačnu dobrodošlicu, saopšteno je iz RC kluba Aero modelari Banjaluka.

Izvor: Bl-portal.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjalucki-aeromodelari-organizuju-2-rc-miting-banja-luka/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot