Danas druženje blizanaca u Banjaluci

Objavljeno: 18. 8. 2017 u 11:49h

U organizaciji Udruženja porodica sa četvoro i više djece “Četiri plus” danas će u Banjaluci biti organizovano deseto druženje blizanaca, a očekuje se dolazak više od 50 parova iz nekoliko lokalnih zajednica Republike Srpske.

Predsjednik Udruženja Jovan Radovanović rekao je Srni da imaju više od 60 parova blizanaca, tri trojke i tri porodice sa po dva para blizanaca.

“Banjaluka ima najviše blizanaca”, naveo je Radovanović.

On je naglasio da ovo druženje ima za cilj upoznavanje blizanaca, ali i povećanje nataliteta, te ukazivanje na porodicu kao najveću vrijednost i bogatstvo.

Radovanović očekuje da im se pridruže i blizanci, koji nisu članovi Udruženja “Četiri plus”, kao i predstavnici lokalnih i republičkih institucija.

On je napomenuo da su u saradnji sa novinarima, došli na ideju da organizuju druženje blizanaca.

Današnje druženje biće organizovano u banjalučkom parku “Petar Kočić” u 17.00 časova.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/danas-druzenje-blizanaca-u-banjaluci/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot