Peto izdanje festivala „Dani Vrbasa“ 24. i 25.avgusta u Banjaluci (Video)

Objavljeno: 16. 8. 2017 u 16:15h

Organizacija Green Vrbas – Zelena rijeka Vrbas u saradnji sa Turističkom organizacijom Grada Banjaluka i uz podršku Grada Banjaluka, Vodovoda i Regionalne deponije Banjaluka po peti put organizuje dvodnevni eko festival „Dani Vrbasa“ koji će biti održan 24. i 25.avgusta u ljetnoj bašti motela „Orhodox“, u Banjaluci.

I ovog ljeta u najljepšoj bašti na Vrbasu, bašti motela „Orthodox“ biće održan festival “Dani Vrbasa” – i to, jubilarno peto izdanje. Ovaj festival od prošle godine poprima karakter sajma ekologije, i to prvog takve vrste u Republici Srpskoj. Kraj mjeseca avgusta rezervisan je za sportske igre na Vrbasu, dječije radionice, foto konkurs, edukativni sadržaj, nastupe kulturno – umjetničkih društava i sajam ekologije, a sve to u okviru festivala “Dani Vrbasa”.

U susret festivalu, prepoznatljivu tradiciju ne treba mijenjati, te s tim u vezi nastavljamo sa foto konkursom koji je završen 13. avgusta na temu rijeke Vrbas. Tročlani žiri u sastavu: Aleksandar Čavić, Milan Radulović i Vladimir Stojaković vrši selekciju velikog broja pristiglih fotografija, od kojih biramo ukupno 10 fotografija koje su najbolje i koje zadovoljavaju uslove konkursa. 3 najbolje fotografije nagrađujemo, dok će ostalih 7 zajedno sa pobjedničkim fotografijama biti izložene na samom Festivalu.

Zahvaljujući LFit studiju u okviru Festivala, a u cilju promovisanja zdravog načina života našim sugrađanima i posjetiocima Festivala organizujemo besplatne treninge, i to tik uz rijeku Vrbas, ispred samog motela „Orthodox“, gdje će i Kajak – kanu klub „Vrbas“ organizovati kružnu trku mlađih takmičara.

Svoje proizvode, usluge i djelatnost izložiće i prezentovati prijatelji i partneri festivala: Grupacija „VDH“ sa kompanijama „VDH – društvo za fizičko i tehničko obezbjeđenje“ i „VDH Natural Food“, te kompanije „Lanaco“, „Vitinka“ i „Eurobeta“.

Učesnici ovogodišnjeg sajma ekologije koji žele izlagati mogu se priajviti na e-mail adresu [email protected],, te ih pozivamo da se zajedno družimo na 5. festivalu “Dani Vrbasa”, 24. i 25. avgusta u najljepšoj bašti u Banjaluci – ljetnoj bašti motela „Orthodox“.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/peto-izdanje-festivala-dani-vrbasa-24-i-25-avgusta-u-banjaluci-video/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot