Kompletirana lista izvođača koji će nastupiti na Nektar Fresh Wave festivalu!

Objavljeno: 5. 8. 2017 u 10:09h

Marko Nastić je nova velika zvijezda predstojećeg Nektar Fresh Wave festivala, a nastupiće na najvećoj festivalskoj bini – Main Stageu, u petak, 11. avgusta 2017.

DJ Marko Nastić je globalno priznat kao jedan od nakvalitetnijih producenta i DJ izvođača koji dolaze iz  jugoistočne Evrope. Svakako pionir elektronske scene na ovim prostorima jedan je od najzaslužnijih za pozicioniranje regiona na globalnu elektronsku scenu, a staž za DJ pultom od preko 20 godina na sceni govori dovoljno o kakvom se izvođaču radi.

U dvadesetogodišnjoj karijeri Marko je izdao više od 200 izdanja, uključujući remikse i koprodukcije. Vrhunskom produkcijom postigao je nemoguće, a to je da o izvođačima sa Balkana pišu najeminentniji svjetski časopisi kao što su Mixmag, The Face, DJ Mag i NME.

Marku će se iste večeri na Main bini Nektar FreshWave festivala pridružiti i BH izvođač koji dolazi iz Sarajeva Alexander De Funk.

Njegov zvuk se razvija simulitarno sa razvojem regionalne i globalne underground scene. Učestalom kombinacijom nekoliko žanrova elektronske muzike dobijamo njegov specifični “trade mark”. Stil koji ima minimalne, emocionalne i melodične elemente sa dubokim i hipnotizirajućim bass linijama koje “izbijaju iz kukova”.

Podsjećamo i na pobjednike DJ konkursa, koji će otvoriti program na Energy bini festivala. To su Jan Frost, Luka Čikić i Džona & Dave. Luka će nastupiti u četvrtak, Džona & Dave u petak, a Jan Frost u subotu.

Otkazan FWF kamp

Nažalost, zbog tehničkih i infrastrukturnih prepreka koje znatno utiču na uslove kampovanja, kao i zbog sigurnosnih uslova, primorani smo da otkažemo FWF Kamp.  Svima koji su rezervisali i uplatili mjesto u kampu osim refundacije novca omogućićemo i alternativni hotelski i hostelski smještaj uz maksimalne pogodnosti u plaćanju. Na taj način želimo da pokažemo da smo dobri domaćini koji prije svega cijene i poštuju svoje goste.

Podsjećamo da su i dalje u ponudi festivalski paketi koji podrazumijevaju festivalsku ulaznicu i hotelski i hostelski smještaj za vrijeme trajanja festivala, a od 2. avgusta festivalske ulaznice osim putem on line ticket servisa Kupikartu.ba mogu se kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kompletirana-lista-izvodaca-koji-ce-nastupiti-na-nektar-fresh-wave-festivalu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot