Koncert ansambla “Bandoneon Square”

Objavljeno: 4. 8. 2017 u 11:07h

U ART dvorištu Banskog dvora 11. avgusta 2017. godine (petak) u 21.00 čas, održaće se koncert ansambla Bandoneon Square.

Besplatne pozivnice za koncert mogu se preuzeti na biletarnici Banskog dvora od 09. avgusta 2017. godine (srijeda) u periodu od 08.00 – 22.00 časa.

“Bandoneon Square” je sastav koji je nastao početkom 2012. godine u Banjaluci. U svom kratkom periodu postojanja održali su nekoliko koncerata od kojih vrijedi istaknuti samostalni koncert u Prijedoru u okviru seminara za harmoniku, učešće u Svjetskom danu muziku održanom 21.06.2014. godine u Banjaluci, samostalni koncert na Hercegovačkoj Gračanici u Trebinju, solistički koncert 04.03.2015. godine pred prepunom salom Banskog dvora, u organizaciji UMURS-a, solistički koncert 26.07.2015. godine u Tesliću, solistički koncert 23.05.2016. godine u Pozorište Prijedor, te mnogobrojne klupske svirke. Sastav izvodi kompozicije Astora Piazzolle, Richarda Galliana, Pata Matheny-ja, Roland Dyensa, GOTAN Projecta i drugih uticajnih kompozitora i umjetnika te ih tako sama raznovrsnost programa ne svrstava ni u jednu specifičnu muzičku kategoriju nego se taj spektar melodija i ritmova širi od klasike, tanga pa sve do džeza.

Članovi ansambla:

  • Milana Smiljanić – violina, vokal,
  • Darko Ružičić – harmonika,
  • Boban Adžić – gitara,
  • Đorđe Babić – kontrabas,
  • Zoran Vujić – udaraljke.

Izvor: bl-portal.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncert-ansambla-bandoneon-square/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot