Uskoro dva nova dječija igrališta u Novoj varoši

Objavljeno: 21. 7. 2017 u 11:21h

Nova varoš dobiće dva moderna dječija igrališta, i to u ulici Stevana Mokranjca i Ravnogorskoj, a biće izgrađeni donacijama kompanija “Tropik” i “Elnos”, potvrdili su u Gradskoj upravi.

“Nove sprave bi trebalo da zamijene dotrajalu opremu na jedinom većem igralištu u ulici Stevana Mokranjaca, a inicijativa za izgradnju novog kutka za mališane na ovom mjestu je pokazala kompanija “Tropik”. Firma “Elnos” će donirati opremu za igru preko puta “Nestro” pumpe”, rekli su u Gradskoj upravi.

Dodaju da su na postojećem starom igralištu popravili sjedalice i da nisu radili značajniju sanaciju upravo zbog toga što će ubrzo biti izgrađeno novo.

“U toku su izrade idejnog rješenja za odabrane lokacije”, objasnili su u Gradskoj upravi.

Predsjednik Savjeta MZ Nova varoš, Manojla Zrnić kaže da inicijativa o izgradnji igrališta postoji duže vrijeme.

“Lani su oštećene sprave na igralištu kod “Mog marketa”. Po nalogu Gradske uprave odneseni na popravku, ali je u međuvremenu planirana popravka zaustavljena jer smo pronašli donatora za sanaciju, kompaniju “Tropik”. Kasnije je dogovoreno da i kompanija “Elnos” donira opremu. Mislim da bi krajem jula i početkom avgusta trebalo da počnu radovi”, rekao je Zrnić.

Ističe da će stanovnici u naselju odahnuti kada se riješi  problem sa igralištima.

“Tražićemo i treće, jer smo jedno od većih naselja i imamo dosta djece”, kazao je Zrnić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/uskoro-dva-nova-djecija-igralista-u-novoj-varosi/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])