Borac protiv Viteza kao da je prvenstvo

Objavljeno: 15. 7. 2017 u 10:43h

Generalnu probu pred start Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Borca odigraće u nedjelju s početkom u 19.30 časova na Gradskom stadionu protiv Viteza.

Trener crveno-plavih Željko Vranješ smatra da će se već u nedjelju vidjeti rezultati odrađenih priprema, kako za njegov tim, tako i za rivala, kojem je nedjeljni dvoboj takođe “generalka” pred početak nove sezone.

“Imaćemo priliku da vidimo šta smo uradili ovaj mjesec, kako mi tako i oni. Postavićemo se kao da je prvenstvena utakmica, ali ne mora da znači da ako ovaj meč odradimo fantastično da će tako biti i u prvenstvu ili obrnuto. Neće cijeli susret igrati ista ekipa, šanse će dobiti i drugi igrači”, rekao je trener Banjalučana.

Podsjetimo, banjalučka ekipa je nakon 10-ak dana rada u gradu na Vrbasu, dvije sedmice provela na pripremama na Zlatiboru i za to vrijeme odigrala pet kontrolnih utakmica.

Crveno-plavi su zabilježili jednu pobjedu nad rumunskom Konkordijom, dva puta su odigrali neriješeno (Budućnost, Javor) i uknjižili isto toliko poraza (Sindikat profesionalnih fudbalera Srbije Nezavisnost, Spartak).

Svi ovi rezultati s priprema, kao i sutrašnji protiv Viteza nisu pretjerano bitni, kao što je važan onaj na početku prvenstva protiv Čelika u Banjaluci, koji se igra u nedjelju, 23. jula u 19.30 časova.

“Čelik je Čelik. Mi moramo gledati sebe i zategnuti sopstvene linije. Imamo srediti još neke sitnice, ali generalno smo spremni za početak prvenstva. Igraćemo u našoj standardnoj formaciji 4-2-3-1. Pokušali smo promijeniti formaciju u 4-3-3, ali nam ne leži zbog stila igre naših veznih fudbalera. Kako god, idemo na pobjedu”, izjavio je Vranješ.

 I kapiten Borca Boris Raspudić smatra da je atmosfera u ekipi odlična i da svi jedva čekaju da lopta krene sa centra.

“Znamo šta od nas očekuje i uprava i naši vjerni navijači. Spremni smo za sve izazove. Poštujemo ekipu Čelika, ali naše se zna. Moramo osvojiti tri boda na Gradskom stadionu i materijalizovati odličnu atmosferu oko kluba. Godinama sam u Borcu, ali ne sjećam se da je bila ovakva euforija i pozitivna energija. To nam je samo dodatni podstrek za juriš na tri boda”, naglasio je Raspudić.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/borac-protiv-viteza-kao-da-je-prvenstvo/||claudebot