Večeras tradicionalni ljetni koncert dječijeg hora Vrapčići

Objavljeno: 11. 7. 2017 u 16:59h

Dječiji hor “Vrapčići” održaće tradicionalni ljetni koncert večeras u tvrđavi Kastel na kojem će talentovani mališani promovisati novi album “Ljubav spasiće svijet” i pjevati nove i stare hitove.

Raspjevani mališani izaći će na ljetnu pozornicu u 19.30 časova, a na koncertu će nastupiti i mnogobrojni gosti i prijatelji hora, među kojima su Sergej Pajić, pobjednica Đurđedvdanskog festivala Teodora Ratković i Katarina Praća i mnogi drugi.

“Završavamo sa našom godinom po prosvjetnom kalendaru i prestavićemo nove spotove, soliste i članove hora. “Tenis kraljica”, “Đačka ljubav”, “Nemam dara za slikara” samo su neke od 20 numera koje će mališani izvesti. Na ovaj način promovišemo dječije stvaralaštvo i muziku”, rekao je rukovodilac hora “Vrapčići” Branislav Đaković.

Ističe da su poklonili veliki broj ulaznica, a da svi zainteresovani mogu kupiti karte na njihovom štandu na Trgu Krajine.

“Dio prihoda od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe, za na­š fond za djecu kojoj je potrebna pomoć”, kazao je Đaković.

Dječiji hor “Vrapčići” osnovan je 1993. godine. Do sada su objavili 14 albuma, sa više od 100 pjesama. Održali su mnogobrojne koncerte u zemlji i inostranstvu i učestvovali na festivalima dječije muzike.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/veceras-tradicionalni-ljetni-koncert-djecijeg-hora-vrapcici/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot