Program Banjalučke ljetne scene

Objavljeno: 10. 7. 2017 u 23:55h

Banjalučka ljetna scena nastavlja sa predstavama i projekcijama filmova u dvorištu BASOC-a, u ulici Mirka Kovačevića 4 u naselju Mejdan. Predstava „Sudnica“ Aleksandra Ristanovića na repertoaru je bila večeras 10. jula u 21h. Aleksandar Ristanović je osvojio nagradu na 36. Pozorišnim/Kazališnim igrama u Jajcu za najboljeg mladog glumca a banjalučani u ulozi porotnika mogu dati svoj sud već večeras.

Monodrama Tijane Jovanović „Oprostite, molim vas, mogu li da prođem?“ je zakazana za četvrtak 13. 7. a edukativni dio programa se nastavlja sa projekcijom filma „Paterson“ u petak (14.7). Film koji je ostavio trag u filmskoj umjetnosti „Paklena pomorandža“ najavljen je za 16. jul, „Into the wild“ je 17. jula a film „Listen to me Marlon“ (18. 7.) je poslednji u nizu projekcija. Banjalučka ljetna scena se završava 19. jula a zatvoriće je monodrama Marka Vukosava „Ko je to?“

Organizator festivala je  umjetnička grupa koja djeluje u Udruženju  Nezavisnih Stvaralaca I Aktivista „Geto“ u partnerstvu sa  BASOC-om.  Gosti prve Banjalučke ljetnje scene su apsolventi i diplomirani glumci Akademije umjetnosti iz Banjaluke. Ulaz na predstave i projekcije je besplatan.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/program-banjalucke-ljetne-scene/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])