Maya Sar pred koncert u Banjaluci priprema druženje sa fanovima

Objavljeno: 24. 6. 2017 u 16:22h

Maya Sar, kantautorka, kompozitorka i pjevačica, jedno od najznačajnijih regionalnih imena pop muzike, održaće 5. jula koncert na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci.

Pjevačica je prije koncerta odlučila je obradovati fanove. Ljubitelji njene muzike će imati priliku da se druže sa Mayom Sar, dobiju ulogu novinara i postave joj pitanje.

“Povodom koncerta na tvrđavi Kastel 05. jula odlučila sam da poklonim fanovima posebno druženje u Banjaluci, narednog četvrtka, 28. juna. Ovo je prilika da me pitate sve što vas zanima o koncertu koji pripremamo, kao i o novim pjesama i albumu”, saopštila je Maya Sar.

Pitanja već sada možete poslati u inbox Maya Sar Facebook stranice, a najsrećnije će kontaktirati tim Maya Sar.

“Izabraćemo najkreativnija pitanja i objaviti imena, te kontaktirati prijavljene i saopštiti lokaciju, vrijeme druženja na kojem ćete vi biti u ulozi novinara, a ja ću sa zadovoljstvom odgovarati na pitanja. Najkreativniji će dobiti i poklon ulaznice za koncert u Banjaluci. Radujem se susretu i druženju”, istakla je Maya, koja ne krije uzbuđenje zbog susreta sa publikom u Banjaluci.

Nakon regionalne uspješne turneje “Maya Sar – Live in Theatre”, banjalučka publika će 5. jula uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvijezdama.

Maya Sar će na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel nastupiti sa svojim desetočlanim bendom, uz posebno odabrane goste. Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji na platou ispred RK Boska u Banjaluci.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/maya-sar-pred-koncert-u-banjaluci-priprema-druzenje-sa-fanovima/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot