KK Borac se vraća na scenu

Objavljeno: 21. 6. 2017 u 18:07h

U četvrtak, 29. juna 2017. sa početkom u 19 časova, u restoranu hotela Jelena u Banjaluci održava se događaj „Uključi se i zaigraj” na kojem će biti predstavljeni trenutni projekti Košarkaškog kluba Borac, te prezentovani planovi za budući period kao i prikupljanje finasijskih sredstava za narednu takmičarsku sezonu.

Gosti večeri su bivši košarkaši čijom igrom se proslavio KK Borac.

Cijena ulaznice iznosi 200 KM a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za stipendiranje igrača KK Borac u narednoj sezoni i pokrivanje troškova organizacije ovog skromnog događaja.

KK Borac je jedan od najstarijih i najtrofejnijih klubova u Bosni i Hercegovini osnovan davne 1947. godine i ove godine slavi 70 godina postojanja.

Klub je imao doru saradnju sa Banjalučkom pivarom kao glavnim sponzorom, međutim nespremno su dočekali prekid ove saradnje nakon čega je klub gotovo nestao sa košarkaške scene.

Borac je „preživio” zahvaljujući stručnom i igračkom štabu sačinjenom od nekolicine volontera koji su ostali uz klub bez obzira na nedostatak finasijskih sredstava neophodnih za njegovo funkcionisanje.

Borac može i mora bolje i spreman je da vam prezentuje svoje potencijali, zato vas poziva da se uključite i postanete dio istorije.

Ulaznice možete kupiti uplatom na trasakcioni račun OKK Borac br.572-106-00008351-71, otvoren kod MF banke Banjaluka. Sve ostale informacije u vezi sa kupovinom i preuzimanjem ulaznica možete dobiti na [email protected] ili pozivom na broj 065 961 018 (Nenad Ignjatić).

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kk-borac-se-vraca-na-scenu/||claudebot