Nektar FWF: Shaded i Mladen Tomić na glavnoj bini

Objavljeno: 16. 6. 2017 u 10:51h

Banjalučanin Mladen Tomić i kalifornijska zvijezda Shaded nastupiće u četvrtak, 10. avgusta, prve večeri predstojećeg Nektar FreshWave festivala na najvećoj festivalskoj bini!

DJ Mladen Tomić nakon fantastičnog nastupa i proslave rođendana na nedavno održanom Fresh Wave Pikniku, pred preko 3000 posjetilaca na Banj brdu i ove godine će se posebnim setom predstaviti publici Nektar FreshWave festivala!

Mnogobrojna izdanja, uspješna izdavačka kuća Night Light Recordings, nastupi širom svijeta govore dovoljno za sebe ako opisujemo ono šime se sve bavi Mladen Tomić. Jedan od najuspješnijih i sigurno u svjetskom underground elektronskom miljeu najprepoznatljiviji izvođač iz BiH sa pravom mu je povjerena rezidentura najboljeg festivala elektronske muzike u BiH!

Mladen, koji je rezident DJ glavne bine Nektar FreshWave festivala otvoriće prvo festivalsko veče u četvrtak, 10. avgusta, a na istoj bini iste večeri nastupiće Dubfire, Carlo Lio i Shaded!

Shaded je kalifornijski DJ i producent, čiji zvuk ima upečatljiv muzički potpis, svojevrsnu kombinaciju funki-psihodelik stila, koji, kako pišu kritičari ‘udiše novi život u globalni tehno-house zvuk’. Upravo ta nesvakidašnja karakteristika osigurala mu je značajna izdanja za SCI+TEC izdavačku etiketu čiji je vlasnik veliki Dubfire!

Upravo zahvaljujući EP izdanjima na ovoj etiketi u 2012. i 2013. godini zavladao je tehno i minimal techno listama, kada su se izdvojile hit numere ’Be My Binge’, ’Love Bug’ i ’This Is This’. Tokom 2014. izdao je za istu etiketu izdanje ‘Dwell’, koje je dostiglo te godine prvu poziciju Beatport minimal Top liste.

Debi izdanje na britanskoj etiketi Kaluki Musik, sadrži remiks pjesama sa EP-a “Ill shit” kojeg potpisuje još jedna zvijezda Nektar FreshWave Festivala – Carlo Lio, što obećava nezaboravne trenutke i jedinstvne muzičke momente na ovogodišnjem izdanju festivala.

Podsjećamo da će na 6. FWF na tri festivalske bine, MAIN, ENERGY i MASSIVE, publici biti predstavljeni neki od najpoželjnijih izvođača elektronske ali i hip hop muzike iz svijeta i regiona, uključujući imena poput: Dubfire, James Zabiela, Mahmut Orhan, Carlo Lio, Jon Rundell, Shaded, Lexlay, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Joma Maja, Nebs Jack, DJ Woodie, Bvana, Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano, Kandžija i Gole žene, Brutal Protest i mnogi drugi!

Ulaznice, smještaj, paketi…

Od 9. 6. aktuelna je nova cijena trodnevnih festivalskih ulaznica, koje sad koštaju 50KM (25 evra), a u prodaji su i FWF paketi koji daju mogućnost kupovanja ulaznice i zakupa smještaja po sniženim festivalskim cijenama. Ulaznice su dostupne na kupikartu.ba i na prodajnim mjestima ovog servisa. Obezbijedite mjesto u kampu i osjetite novu dimenziju zabave na predstojećem izdanju Nektar FreshWave festivala!

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/nektar-fwf-shaded-i-mladen-tomic-na-glavnoj-bini/||claudebot