Banjaluka: Cetinski otvara kapije Kastel rok festa

Objavljeno: 15. 6. 2017 u 17:00h

Koncertom Tonija Cetinskog večeras u 21 čas počeće dvanaesti “Kastel rok fest 2017” na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Prve večeri trebalo bi da nastupe i Kiki Lesendrić i “Piloti” te “Vatra”. Drugog dana festivala nastupiće Bajaga i “Instruktori”, Urban & 4, “Let 3” uz domaćine “Tupas mene”. Završno, treće veče, rezervisano je za “Parni valjak”, “Neverne bebe” i melodije “Rok simfonije”.

“Pored sjajne muzike koju izvode najpoznatiji izvođači iz regiona, publiku na 12. “Kastel rok festu” očekuje još iznenađenja, zanimljivi gosti i aktivnosti”, poručili su organizatori festivala kompanija “Frutela Group” i “Hard rok radio” Banjaluka.

Muzičari iz regiona koji učestvuju na festivalu kažu da će sa sobom donijeti pozitivnu energiju i da stižu raspoloženiji nego ikada ranije.

Aki Rahimovski, Kiki Lesendrić, Milan Đurđević iz “Nevernih beba” i Momčilo Bajagić Bajaga bili su prijatno iznenađenje za kupce u “Tropik” trgovinama u Banjaluci gdje su besplatno dijelili ulaznice za “Kastel rok fest”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-cetinski-otvara-kapije-kastel-rok-festa/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot