Sajam numizmatike 24. juna u Banjaluci

Objavljeno: 13. 6. 2017 u 11:27h

Druš­tvo nu­mi­zma­ti­ča­ra RS 24. ju­na od de­vet do 14 ča­so­va u Do­mu omla­di­ne or­ga­ni­zu­je Me­đu­na­ro­dni sa­jam nu­mi­zma­ti­ke i ko­le­kci­onar­stva.

“Na saj­mu će se mo­ći vi­dje­ti nu­mi­zma­tička i ko­le­kci­onar­ska do­b­ra kao di­o sve­uku­pnog kul­tur­no-is­to­rij­skog na­sl­je­đa RS i svi­je­ta”, ka­za­li su or­ga­ni­za­to­ri.

Is­ta­kli su da za­in­te­re­so­va­ni izla­ga­či re­zer­va­ci­je sto­lo­va i in­for­ma­ci­je mo­gu do­bi­ti na broj te­le­fo­na 065/836-254.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sajam-numizmatike-24-juna-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])