Konferencija beba 20. juna u Banjaluci

Objavljeno: 13. 6. 2017 u 16:14h

Manifestacija pod nazivom “Konferencija beba” biće održana i ove godine u Banjaluci, i to 20. juna, sa početkom u 18.00 časova, u Parku “Petar Kočić”.

Grad Banjaluka kao organizator „Konferencije beba 2017“ u Banjaluci, uz pomoć Udruženja građana „Sva djeca svijeta“ i Osnovne škole „Jovan Cvijić“ pripremiće bogat zabavni program za djecu i roditelje. Biće to prilika da se djeca sretnu i druže sa omiljenim Nidžom Radoznalcem i drugim animatorima.

I ove godine prijatelji “Konferencije beba” obradovaće naše mališane poklonima. Kao i do sada, poklone će dobiti najstarija beba, računajući period od 28. juna prošle do 20. juna ove godine, zatim najmlađa i beba sa najviše braće i sestara. Prilikom kandidovanja bebe za nagrade, roditelji treba da prilože rodni list za dijete.

Do sada su se za prijatelje Konferencije prijavile firme Euroekspres i tradicionalni partner na manifestaciji Gradska Tržnica.

Iz nadležnog Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport pozivaju i druge kompanije da se jave i da daruju mališane taj dan. S tim u vezi, zainteresovani mogu kontaktirati saradnika – koordinatora za projekte iz oblasti nauke i obrazovanja u ovom odjeljenju na broj telefona: 244-444 (lokal: 706).

Ovu manifestaciju u Banjaluci organizuju Grad Banjaluka i Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske. Medijski pokrovitelj je Radio-televizija Republike Srpske.

Izvor: banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/konferencija-beba-20-juna-u-banjaluci/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot