Vrelo festivalsko ljeto stiže u Banjaluku (Video)

Objavljeno: 12. 6. 2017 u 18:56h

Regionalne ali i svjetske muzičke zvijezde nastupiće ovog ljeta u Banjaluci. Dabfajer, Mahmut Orhan,  Marki Ramone i Rudimental DJ Set samo su neka od zvučnih imena koje ćemo moći gledati i slušati uživo.

Za ovo su se pobrinuli organizatori 10. Demofesta ali i novog izdanja Fresh Wave festivala, koji će se ove godine održati od 10. do 12 avgusta.

“Od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel, dobro poznata lokacija. Ove godine idemo na dvije bine. Na velikoj 30 na maloj 20 demobendova. Svi oni ulaze u konkurenciju za najbolji demobend ove godine. Ono što možđemo izdvojiti su boga revijalni i dnevni program. Samo će neke izdvojiti. Marki Ramon, Rudimental DJ Set, Dubioza kolektiv, Bad Copy “– rekao nam je Filip Grumić, portparol Demofesta.

Regionalni muzičari u Banjaluku dolaze već krajem juna. Novo izdanje festivala Banjalučki dani muzike i piva donosi nam četiri dana kvalitetnog zvuka, prije svega rock and rolla i nastupe bendova kao što su Galija, Riblja Čorba i Osvajači.

“Najposjećeniji festival u protekle tri godine u BiH. Održaće se od 29. jula do 02. jula. Imaćemo izuzetno kvalitetnu svirku. Veliki broj bendova i veliki broj pivskih brendova” – izjavio je Zoran Đurić, Queen Estrada.

Vrijedni su i u Turističkog organizaciji grada Banjaluka. Pripreme za XIII Kozara Etno koji će trajati od 30. juna do 03. jula , uveliko traju.

“U pitanju je Kozara Etno Festival koji će se ove godine održati od 30. juna do 03. jula. Inače, festival se organizuje u potkozarskom mjestu Piskavica, prva dva dana festivala. A druga dva dana ovdje na tvrđavi Kastel u BL” – dodao je Mladen Šukalo, samostalni stručni saradnik TOBL.

Pred nama su još i festivali kao što su Dukafest i Zelenkovac Jazz Festival ali i razni solo nastupi poznatih pjevača.

Već večeras na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel možete uživati u predstavi “Đurologija XXL”, čuvenog Branka Đurića Đure. Pored njega na bini ćemo vidjeti i Anđelku Prpić i Tarika Filipovića, a muzička podrška dolazi od domaćih muzičara.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/vrelo-festivalsko-ljeto-stize-u-banjaluku-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])