Maya Sar 5. jula na Kastelu!

Objavljeno: 7. 6. 2017 u 16:03h

Pjevačica i kantautorka Maya Sar nastupiće 5. jula na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci, na koncertu u organiziciji agencije Play Team.

Kako je najavljeno na konferenciji za novinare danas u Banjaluci, Maya će nastupiti na Kastelu sa svojim desetočlanim bendom, uz posebno odabrane goste.

Nakon veoma uspješne regionalne turneje “Maya Sar – Live in Theatre” banjalučka publika će uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvijezdama.

“Prošli put sam ostala dužna jednom dobrom dijelu banjalučke publike koji je ostao bez karata, a nosim najdivnije uspomene sa mog prvog koncerta u Banjaluci. Ovaj nastup biće specifičan zbog Kastela, koji je sam po sebi jedna prirodna, magična scena, a takođe donosimo nove pjesme koje ćemo premijerno izvesti”, rekla je Maya Sar.

“Ovaj put dižemo ljestvicu produkcije na jedan viši nivo, zbog prethodnog koncerta u Banjaluci, kada smo obećali da ćemo se vratiti još jači, ljepši i mnogobrojniji. U bendu sada imamo i bras sekciju, uz standardnu postavu i Maju na klaviru. Uglavnom, želimo da pružimo ugođaj koji je na jednom evropskom nivou”, kaže Mahir Sarihodžić, muzički producent i suprug Maye Sar.

Generalni sponzor koncerta je Addiko Bank, koja je još jednom potvrdila istančan osjećaj za prepoznavanje kvalitetnih muzičkih događaja.

“Iskreno se radujemo što ćemo građanima Banjaluke omogućiti predivnu muzičku noć na Kastelu. Nastojimo u okviru našeg djelovanja prema lokalnoj zajednici pružiti projekte iz oblasti kulture i umjetnosti”, rekla je Marija Panić, marketing menadžer Addiko Bank u BiH.

Karte za ovaj koncert u prodaji su već od 10. juna na Trgu Krajine u Banjaluci, kao i preko sajta Kupikartu.ba.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/maya-sar-5-jula-na-kastelu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot