Vježbanje i zabava uz “Tropic fitness ljeto”

Objavljeno: 3. 6. 2017 u 12:53h

“Tropic fitness ljeto”, koje tradicionalno okuplja više od 1.000 pripadnica nježnijeg pola svih generacija, počinje 9. juna u 18 časova u parku Mladen Stojanović svečanim otvaranjem, a prvi trening je sat vremena kasnije.

Udruženje za sport i rekreaciju “L fit” uz podršku gradske uprave Banjaluka i sponzora već šestu godinu u nizu besplatno organizuje jednomjesečno vježbanje.

“Treninzi će biti održavani svaki dan u 19 časova, sve do 9. jula. Cilj projekta je da što veći broj djevojaka i žena steknu naviku vježbanja, te da vode brigu o svom zdravlju i izgledu i po završetku fitnes ljeta”, rekla je organizator Lidija Ljubičić.

Sve polaznice moći će da se okušaju u zumbi i pilatesu, a ove godine uvedeni su i sadržaji za najmlađe.

“U saradnji sa Ski timom Olimpik ponedjeljkom, srijedom i petkom biće organizova škola rolanja koju će voditi licencirani treneri. Dok mame vježbaju djeca će biti u sigurnim rukama i naučiti da rolaju. Takođe, sve djevojčice vikenom će imati priliku da u “Manja izazovu” nauče da igraju lastiš. Želimo da ovu igru, koja se kao i mnoge druge izgubila pojavom mobilnih telefona i načinom života, ponovo približimo djevojčicama”, rekla je Lidija Ljubičić.

Polaznice će imati priliku da uče i od Marka Nikolića i Sanje Nikšić iz Srbije, koji kotiraju za ponajbolje instruktore u regionu. Osim u Banjaluci, ove godine premijerno će biti održano “Gelenfarm fitness ljeto” u Gradišci, a vježbanje počinje 10. juna kod fontane. Sve zainteresovane dame mogu da se prijave na broj telefona 065/332-332 ili putem fejsbuk stranice “Fitnesom do zdravlja“. Dobra zabava je zagarantovana, s toga se prijavite da vježbamo zajedno!

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/vjezbanje-i-zabava-uz-tropic-fitness-ljeto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot