Sve je spremno za Nektar FreshWave Piknik!

Objavljeno: 2. 6. 2017 u 16:26h

Nektar FreshWave Piknik će u subotu, 10. juna, pod vedrim nebom ugostiti Metodija Hristova i Mladena Tomića kao glavne zvijezde cjelodnevne žurke na fantastičnoj lokaciji najpoznatijeg banjalučkog izletišta Banj brdu.

Najveća zabava na banjalučkom Banj brdu ove godine je u duhu rođendanske atmosfere jer će čuvene Mladenove rođendanske žurke, koje su u proteklim godinama postale tradicija i prava elektronska poslastica, dobiti svojevrsan nastavak upravo pred publikom predstojećeg Nektar FreshWave Piknika! Biće to jedinstven užitak za sve prave poklonike techno zvuka jer njegovi setovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim ali i savršena prilika za sve posjetioce da osjete dio onoga što možemo da očekujemo ovog ljeta na najboljem elektronskom festivalu u Bosni i Hercegovini!

Metodi Hristov jedan je od najpoželjnijih istočnoevropskih izvođača elktronske muzike, čemu svjedoče njegovi uspješni nastupi širom svijeta. Nedavno se vratio sa turneje u Australiji gdje je imao odličan nastup u Sidneju, a u Banja Luku dolazi nakon zakazanih nastupa u Londonu i Cirihu.

DJ Mladen Tomić je najveće i najuticajnije ime u svijetu elektronske muzike iz Bosne i Hercegovine. U prilog tome govori i naklonost top svjetskih DJ imena poput čuvenog Richie-a Hawtin-a ili Dubfire-a, koji je jedan od headliner-a ovogodišnjeg izdanja Nektar FreshWave festivala, a koji Mladenove singlove gotovo redovno vrte u svojim setovima!

Na Nektar FreshWave Pikniku će ove godine, pored Metodija i Mladena, pod vedrim nebom nastupiti DJ Inis, Stefan Ivankovic b2b Sega kao i rezidenti Nekar FreshWave festivala: Joma Maja i Nebs Jack.

 Na ovogodišnjem Nektar FreshWave Pikniku za DJ pultom naćiće se rezident Massive stage-a Nektar FreshWave festivala, po čijoj selekciji će nastupiti i banjalučki Hip Hop DJ izvođači: Rope (Brutal Protest), Joxa, Deejah, a na taj način FreshWave festival nastoji dati podršku očuvanju domaće muzičke scene.

Prošle godine Piknik FreshWave festivala ugostio je Marka Nastića, a mnogi još prepričavaju nezaboravnu cjelodnevnu zabavu koja je okupila gotovo 2.000 posjetilaca!  Cijena ulaznice iznosi 10KM, a moćiće se kupiti na ulazu događaja. Potrudili smo se da za sve organizujemo besplatan prevoz, kako bi bio omogućen pristup što većem broju publike. Autobusi će polaziti sa parkinga Fabrike obuće Bema na svakih sat vremena.

Svojevrsni jednodnevni festival otvoriće svoja vrata već tokom dana i ove godine i to već od 17 časova, a 12 sati zabave završiće narednog dana u 5 časova!

Early Bird ulaznice u prodaji!

Podsjećamo da su prodaji trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35KM, koja podrazumjeva popust od 40% u odnosu na punu cijenu ulaznica. Ulaznice su dostupne putem on-line ticket servisa Kupikartu.ba

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sve-je-spremno-za-nektar-freshwave-piknik/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot