DPRS i NASTeatar humanitarno za “Iskru” (Video)

Objavljeno: 25. 5. 2017 u 21:38h

Dječije pozorište RS i NASTeatar organizuju humanitarno izvođenje predstave „Svetozar treći“ u utorak, 6. juna u 20 časova.

Riječ je o komediji za odrasle koja će sve prisutne, kroz poznate životne situacije, nasmijati do suza i podsjetiti na istinske životne vrijednosti i ljepote.

Autor predstave je Ljiljana Bralović, reditelj je Mihailo Kostadinov, a lik Svetozara igra glumac Ivan Perković.

Cijena ulaznice iznosi 5KM i može se preuzeti na biletarnici DPRS.

Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra“.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/dprs-i-nasteatar-humanitarno-za-iskru-video/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot