Premijerni nastup pred banjalučkom publikom Bvane i Kandžije!

Objavljeno: 23. 5. 2017 u 21:40h

U petak 11. avgusta 2017. godine Massive binom Nektar FreshWave festivala zagospodariće hip hop undergraund velikani Bvana i Kandžija koji će premijerni nastup u Banjaluci imati sa svojim pratećim bendom Gole Žene uz nastup još jednog hip hop benda Brutal Protest, uz koje će nastupiti DJ Rokam i DJ Coa iz ekipe FlatFunk!

Fantastični cjepač rima BVANA, dolazi sa beogradskih ulica i ponosni je član čuvene hip hop družine 43 Zla (43/23) u čijem sastavu su Bad Copy i Prti Bee Gee! Sa svojih pet  samostalnih albuma i mnoštvo odličnih singlova Bvana zauzima važnu poziciju u srpskom ali i regionalnom hip hop zvuku. Zvuči nevjerovatno ali Bvana još nije nastupao u Banjaluci i ovo će biti prvi, premijerni, a po mnogo čemu i eksluzivni nastup pred banjalučkom publikom!

Premijerno pred domaćom publikom nastupiće i osječki reper, borac za pravdu i humanist, specifično-reprezentativnog imena KANDŽIJA i to sa svojim sjajnim pratećim bendom Gole Žene! Uzburkao je vode na underground sceni sa svojim izdanjima i odličnim albumima (izdao ih je ukupno šest). Kandžija je već deset godina zapaženo ime hip-hop scene regiona, a poslednji album „Nema Labavo” je zasluženo dobio hvalospjeve kako muzičkih kritičara, tako i publike.

Domaću podršku ovim izvođačima pružiće uvijek energični i na bini neuhvatljivi Brutal Protest, koji je postao sinonim za domaću hip hop scenu, izrastajući iz nastupa u nastup u muzički sastav koji redom pobire dobre kritike i ima sve veću naklonost publike.

Massive stage Day 2, odnosno drugi dan programa na ovoj bini obilježiće i nastupi DJ izvođača, DJ Rokam i DJ Coa FlatFunk. Premijerni regionalni underground hip hop nastupi izvođača koje smo dugo čekali obećavaju nezaboravan show uz podršku kompanija Red Bull i M:Tel na ovogodišnjem, šestom izdanju Nektar FreshWave festivala!

Early Bird ulaznice u prodaji!

Podsjećamo da su prodaji trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35KM, koja podrazumjeva popust od 40% u odnosu na punu cijenu ulaznica. Ulaznice su dostupne putem on-line ticket servisa Kupikartu.ba

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/premijerni-nastup-pred-banjaluckom-publikom-bvane-i-kandzije/||claudebot