Zašto je važno biti dio Play Media Day 02? (Foto/Video)

Objavljeno: 8. 5. 2017 u 21:23h

Ostalo je još samo 10 dana do regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day 02, koji će se održati 19. maja na tvrđavi Kastel u Banjaluci. Preko 20 svjetskih i regionalnih predavača i panelista, na tri odvojena konferencijska prostora, predstaviće najnovije trendove iz oblasti kreativne industrije, marketinga, odnosa s javnoću, digitalne promocije i medija. Predstavnici mnogobrojnih uspješnih regionalnih kompanija, agencija i medija dolazi u grad na Vrbasu! Obezbijedite svoju kotizaciju na vrijeme!

Regionalni gosti i predavači u Banjaluku stižu već 18. maja, kada će se na tvrđavi Kastel sa početkom od 20 sati održati i Party dobrodošlice, na kojem će se predstaviti DJ duo Shivoos. Konferencijski program počinje 19. maja već od 9:30 i traje do 17:00 sati, a nakon toga je predviđen medijski panel sa regionalnim eminentnim medijskim imenima. Nakon cjelodnevne edukacije, tokom večernjih sati učesnike očekuje bogat muzički program, koji počinje u 20 sati. Prisutne posjetioce će zabavljati Laka sa bendom, kao i bend Sopot, dok će atmosferu dodatno upotpuniti i DJ Miloš Stankić.

Pored kvalitetnog edukativnog i muzičkog programa, prisutni će uživati i u mnogobrojnim dodatnim sadržajima, koji će biti dio događaja. Avon planeta, Jelen Music Show kutak, E-info foto kabina, Jager i Jack Daniel’s zone za odmor, Franck kafe kutak, Auto kuća Union zona, Atv i Funky Guerilla, kao i Manja kutak upotpuniće predah između predavanja.

Priliku da se podijele utisci sa predavanja i doživi Banjaluka iz drugog ugla, pružiće Adrenalin Play Media Day avantura u prirodi. Svi zainteresovani posjetioci 20. maja će uživati u čarima raftinga, pogledu na kanjon rijeke Vrbas, ali i u obilasku slapova Švrakave, Etnološkog muzeja “Ljubačke doline” sa preko 5000 eksponata, kao i ručku u prirodi.

Informacije o svim predavačima i panelistima, lokaciji događaja i kotizacijama sa 30% popusta dostupne su na www.playmediaday.com, dok program Adrenalin Play Media Day 02 možete pronaći na http://playmediaday.com/adrenalin

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/zasto-je-vazno-biti-dio-play-media-day-02-fotovideo/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])