Olimp 10. put organizuje plivački miting

Objavljeno: 28. 4. 2017 u 18:11h

Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS podržaće plivački miting “Banjaluka open 2017” čiji će domaćin 27. i 28. maja biti Plivački klub Olimp.

“Cijeneći značaj Olimpa Ministarstvo će podržati miting jer želimo da bude u punom sjaju baš kako treba i kakav je bio posljednjih godina. Prošle godine dali smo 12.000 KM, a ove godine pošto je slavljenička godina, 15 godina postojanja kluba i 10. takmičenje, mislim da će biti veći iznos”, rekla je Jasmina Davidović, ministar porodice, omladine i sporta ističujući da je to vrhunsko takmičenje koje će prenositi RTRS.

Takođe, pohvalila je rezultate Olimpa, ali i činjenicu da ima mnogo mladih članova i terapeutsko plivanje.

Željko Panić, sportski direktor Olimpa, zahvalio se na prijemu povodom organizacije mitinga iz kalendara Svjetske plivačke federacije i dodao:

“Očekujemo više od 400 plivača i iz 15-ak država. Dolaze takmičari iz Kanade, SAD…, reprezentracija Srbije stiže u najjačem sastvau i to 15 dana ranije na pripreme, što govori da imamo idealne uslove na Gradskom olipijskom bazenu. Pored ostalih dolaze Čaba Silađi i Velimir Stjepanović.”

Davidovićeva će biti član Organizacionog odbora mitinga, na čijem je čelu Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke. Juče je saopšteno da će Milorad Dodik predsjednik RS otvoriti takmičnje.

“Naš miting je dosegao lijep vrh, ono o čemu smo maštali, i drago nam je što oni koji odlučuju prepoznaju ono što radimo”, rekao je Panić.

S obzirom da Olimp slavi 15. rođendan, u klubu su odlučili da promoteri mitinga budu njihovi plivači Nikola Bjelajac i Adi Mešetović, koji imaju norme za Svjetsko prvenstvo.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/olimp-10-put-organizuje-plivacki-miting/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot