Doživite Dan grada Banjaluke kroz umjetnost u Super Konzumu Borik

Objavljeno: 21. 4. 2017 u 18:13h

Epitet krajiške ljepotice Banjaluka ponosno nosi već vijekovima, a uz njega se mogu dodati i mnogi drugi, poput grada ljubavi, dostojanstva, prijateljstva i radosti, ali i grada najljepših žena.  22. aprila ovaj grad proslavlja svoj dan, te će se obilježavanju ovog važnog dana za sve Banjalučane pridružiti i Konzum BiH. Tim povodom, u subotu, 22. aprila u Super Konzumu Borik biće postavljena izložba slika likovnih umjetnika Organizacije ”Udas”.

”Izložbom umjetničkih radova čiji su autori umjetnici sa i bez invaliditeta želimo da ukažemo na položaj, prava, potrebe i mogućnosti navedene kategorije, kao i na važnost njihovog uključivanja u sve sfere društvenog života. Na ovaj način želimo poseban akcent staviti na povezivanje i zajednički rad djece, omladine i odraslih sa i bez invaliditeta. Dan grada Banjaluke u našim srcima zauzima posebno mjesto i tim povodom, naši umjetnici pripremili su jedinstvenu izložbu koja različitim tehnikama slikanja prikazuje sve ljepote ovoga grada,’’ – istakla je Gordana Šekarić, operativni menadžer organizacije ‘’Udas’’.

Istoga dana, Super Konzum Borik pripremio je i pregršt kreativnih sadržaja za djecu. U periodu od 13 do 15h djeca će uživati u slikarskoj radionici predvođenoj umjetnicima organizacije ”Udas”, a odmah nakon toga, od 16h pridružiće im se polaznici škole  sporta ‘’Kasper’’. Djeca će imati priliku uživati u sportskim igrama, vježbama za poticaj i razvoj motoričkih i mentalnih sposobnosti, okušati se u različitim takmičenjima te saznati nešto više o važnosti bavljenja sportom.

Konzum BiH poziva sve građane Banjaluke i okolnih mjesta da u subotu posjete Super Konzum Borik, gdje ih očekuje zabava za cijelu porodicu, ali i jedistven doživljaj grada Banjaluke kroz umjetnost.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/dozivite-dan-grada-banjaluke-kroz-umjetnost-u-super-konzumu-borik/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])