Takmičenje za najbolju fotografiju proslave Dana grada

Objavljeno: 18. 4. 2017 u 20:52h

U Banjaluci je od danas zvanično otpočelo niz svečanih manifestacija povodom proslave Dana grada, koje će trajati do subote, 22. aprila. Tokom tih pet dana, Banjalučane očekuje bogat sportski i kulturno-umjetnički program.

Pored tih predviđenih dešavanja, grad Banjaluka u saradnji sa Smart Office-om organizuje takmičenje za izbor najbolje fotografije sa proslave Dana grada, pod zvaničnim nazivom “Moja #slikagrada”.

Učešće u takmičenju mogu uzeti profesionalni fotografi, amateri, studenti i svi oni koji žele da njihova fotografska umijeća budu viđena od strane drugih i uđu u mogući uži krug u kojem pobjednike nagrađujemo vrijednim novčanim nagradama i to u sledećim iznosima:

  • Prvo mjesto – 500.00 KM
  • Drugo mjesto – 300.00 KM
  • Treće mjesto – 200.00 KM

Sistem glasanja će biti po principu “jedan glas, jedan lajk”, gdje će učesnik/ca sa najviše glasova osvojiti prvo, drugo ili treće mjesto respektivno. Ostala pravila možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici takmičenja “Moja #slikagrada”, koju preporučujemo da redovno pratite, a program same manifestacije možete da nađete na našoj web stranici www.smartoffice.ba.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/takmicenje-za-najbolju-fotografiju-proslave-dana-grada/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])