„Adrenalin Play Media Day 02“: Uzbudljiva adrenalinska avantura za sve ljubitelje prirode i sporta (Video)

Objavljeno: 14. 4. 2017 u 21:12h

Organizatori Play Media Day 02 su ove godine pripremili posebnu adrenalinsku avanturu za sve ljubitelje prirode, sporta, turizma i druženja „Adrenalin Play Media Day 02“, koji se održava u subotu 20.05.2017. godine. Učesnici „Play Media Day 02“ će imati priliku nakon 19.05. kada se održava cjelodnevni konferencijski i muzički program, da se inspirišu novim idejama u prekrasnom prirodnom okruženju, te da sumiraju utiske, razvijaju ideje, da se bolje upoznaju i druže.

Posjetioce očekuje uzbudljiva i atraktivna avantura u prirodi koja podrazumijeva šetnju i obilazak slapova Švrakave i kanjona Vrbas. Pomenuti prizori zaista oduzimaju dah i idealna su lokacija za inspiraciju, fotografisanje i druženje. U zavisnosti od interesovanja jedna grupa će nastaviti svoju adrenalin avanturu uživajući u raftingu na rijeci Vrbas i zajedničkom ručku u rafting kampu. Dok će druga grupa svoju adrenalin avanturu nastaviti obilaskom sela Ljubačevo i etno muzeja Ljubačke doline sa preko 5.000 etnoloških eksponata, nakon čega će na prekrasnom vidikovcu uživati tokom ručka u prirodi i probati tradicionalna jela.

Koordinaciju i organizaciju „Adrenalin Play Media Day“ organizatori su povjerili stručnom vodičkom osoblju Planinarskog društva „Kozara“, koje ove godine proslavlja 81. godinu postojanja. Ovo planinarsko društvo svake godine organizuje preko 25 planinarskih tura na internacionalnom i regionalnom nivou, sa preko 1.000 učešća. Pomenuti tim profesionalnih i stručnih vodiča u posljednjih 5 godina, više od 730 dana je proveo na terenu, istražujući i obilazeći više od 60 planina, a posjeduju UIAA licence, te su pripadnici Gorske službe spašavanja. Za sve ljubitelje raftinga na rijeci Vrbas, organizovana je rafting tura koja je povjerena profesionalnim skiperima i vodičima Kluba na divljim vodama – Argonaut Banjaluka.

Cilj „Adrenalin Play Media Day“: team building u prirodi, povezivanje, saradnja, druženje, promocija prirodnih, sportskih i turističkih potencijala Banjaluke i njene okoline.

Više informacija o Adrenalin Play Media Day paketima i agendi događaja, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com/adrenalin.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/adrenalin-play-media-day-02-uzbudljiva-adrenalinska-avantura-za-sve-ljubitelje-prirode-i-sporta-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])