Boris Šurija, nagrađivani techie psiholog dolazi na Play Media Day 02

Objavljeno: 13. 4. 2017 u 21:23h

Ovogodišnji Play Media Day 02 će ugostiti Borisa Šuriju, techie psihologa koji predstavlja temu „Pažnja i ponašanje – dvije glavne valute marketinga“. Marketing, iz perspektive psihologa, svodi se na privlačenje pažnje kupaca, te usmjeravanje pažnje u potrošačka ponašanja. Boris će govoriti o posljednjim uvidima iz psihologije pažnje i psihologije ponašanja, te će posjetiocima pokazati kako su ove elemente upotrijebili kroz Behave agenciju da klijentima pomognu u ostvarivanju njihovih ciljeva.

Boris Šurija je nagrađivani techie psiholog, koji istražuje odnos ljudi i tehnologije, a posebno ga interesuje kako tehnologija utiče na naše živote i koliko mijenja naše ponašanje. Osnovao je firmu za bihevioralnu analitiku u Londonu pod nazivom Behave, do sada je pomogao mnogim svjetskim korporacijama i startupima, a trenutno je Global Shaper Svjetskog ekonomskog foruma.

Play Media Day 02 održava se 19. maja na tvrđavi Kastel uz bogat konferencijski i muzički program.

Za sve institucije, kompanije i agencije, do 19. aprila je dostupna posebna ponuda kupovine kotizacija “3+1 GRATIS”, koja će pružiti mogućnost dolaska većeg broja zaposlenih. Kotizacije, kao i sve informacije o predavačima i programu možete pronaći na www.playmediaday.com. Ne propustite idealan spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave!

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/boris-surija-nagradivani-techie-psiholog-dolazi-na-play-media-day-02/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot