Smještaj za goste “Demofesta” u novom paviljonu Studentskog centra

Objavljeno: 7. 4. 2017 u 11:34h

Muzički festival “Nektar Demofest”, u saradnji sa banjalučkim Studentskim centrom “Nikola Tesla”, organizovaće smještaj za sve zainteresovane posjetioce u novoizgrađenom četvrtom paviljonu tokom trajanja ovog poznatog festivala.

“Ono što je bitno za sve muzičke festivale koji se organizuju tokom ljetnog perioda su kampovi. Mi smo razmišljali o kampu, ali u Banjaluci nismo pronašli adekvatnu lokaciju. Odlučili smo se za saradnju sa Studentskim centrom ‘Nikola Tesla’ pa ćemo posjetioce iz regiona, kao i naše takmičare, smjestiti u četvrti paviljon Studentskog centra”, istakla je Jelena Babić ispred “Nektar Demofesta”.

Zoran Babić, direktor Studentskog centra, naglasio je da je saradnja sa “Demofestom” odličan način za predstavljanje rada Studentskog centra.

“Moram da kažem da je ova saradnja novitet u radu same ustanove. Ovaj objekat, tačnije četvrti paviljon, svakako je i šansa da praktično otvorimo saradnju, poput ‘Demofesta’ i ostalih festivala, kroz komercijalni vid rada i da maksimalno iskoristimo kapacitete ove zgrade”, naglasio je Babić.

Za paket aranžmane tokom trajanja ovog muzičkog festivala biće zadužena turistička agencija “Nova”. Aleksandar Pravdič iz ove agencije je naglasio da će “Nova” ponuditi nekoliko paket aranžmana za sve posjetioce iz zemlje i regiona.

“Svi paketi koje nudimo na prodaju će sadržavati organizovan prevoz iz gradova regiona, paket ulaznica za festival, kao i smještaj. Studentski centar će imati i moguću opciju doručka u sklopu studentske menze”, istakao je Pravdič.

Cijena osnovnog paketa koji podrazumijeva prevoz, smještaj, doručak u Studentskom domu i ulaznice za tri dana trajanja festivala koštaće 195 KM.

“Planiramo da ostvarimo i saradnju sa Turističkom organizacijom grada, da tokom trajanja ‘Demofesta’ možemo da svim posjetiocima organizujemo i neke aktivnosti pored samog festivala. Planiramo neke pakete izleta po našem gradu ili odlazak na Vrbas i rafting”, dodao je Pravdič.

Organizatori ovog projekta ističu da iako sama kampanja još nije počela, već postoji interesovanje ljudi iz zemlje i regiona za ovaj paket ponuda.

“Nektar Demofest” će biti održan od 20. do 22. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/smjestaj-za-goste-demofesta-u-novom-paviljonu-studentskog-centra/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])