James Zabiela na Nektar Freshwave festivalu!

Objavljeno: 7. 4. 2017 u 16:13h

Prvi objavljeni hedlajner ovogodišnjeg Nektar Freshwave festivala je britanski virtuoz, DJ James Zabiela!

Jedan od najpopularnijih disk džokeja današnjice, virtuoz za miks pultom James Zabiela, nastupiće 12. avgusta ove godine na Nektar FreshWave Festivalu!

Uprkos činjenici da je često proglašavan tehnički najpotkovanijim disk džokejem današnjice, James Zabiela je svoje mjesto u društvu odabranih i u istoriju upisanih izvođača elektronske muzike zaslužio nepogrešivim osjećajem za interakciju sa publikom!

Da sirova vještina nije dovoljna, dokazuje upravo Zabiela, DJ koga publika najviše cijeni zbog kompleksne muzičke raznovrsnosti, neumornog kretanja kroz stilove i razne muzičke periode, spojene u neponovljive setove, kakav nam bez sumnje sprema 12. avgusta, na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Svjetska publika još od 2005. godine uživa u njegovim izdanjima koja su izlazila na čuvenoj britanskoj izdavačkoj etiketi Rennessance, jednom od onih izdavača koji postoje od ranih devedesetih i predstavljaju esenciju izdavaštva elektronske muzike. Mnogobrojna remiks izdanja za neka od najvećih imena svjetske elektronske scene ikad kao što su Sascha, Dave Brennan, Röyksopp, dovoljno govore o veličini talenta Zabiele!

Jedan od najdugovječnijih ”We Love… Space” resident DJ, nakon što je okončao 12 godina dugu rezidenturu, 2014. godine, okrenuo se nastupima širom svijeta, od Indije do Majamija. Maksimalnim angažmanom u radu sopstvene izdavačke etikete Born Electric podržao je u vrtoglavom usponu na sceni izvođače kao što su Scuba, Midland, Modeselektor, Simian Mobile Disco i drugi.

Priča o talentu kojeg posjeduje potvrđena je na mnogobrojnim nastupima na najznačajnijim svjetskim festivalima i najvećim svjetskim podijumima, pa opet, uzbuđenje koje donosi čini da je svaki nastup poseban, autentičan i drugačiji od prethodnog!

Nektar Freshwave 2017.

Ovogodišnje izdanje Nektar FreshWave festivala biće održano 10. 11. i 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a DJ residenti i promoteri su: Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i DJ Woodie!

Kao i prošle godine, domaćini tri festivalske bine ugostiće više od 30-ak izvođača iz regiona i svijeta.

Ne sumnjamo da će na zadovoljstvo i najzahtjevnijih ljubitelja elektronske muzike biti užitak da se na pravi način ugoste neka od najvećih svjetskih imena koje možemo da očekujemo ovog ljeta na najboljem elektronskom festivalu u Bosni i Hercegovini!

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/james-zabiela-na-nektar-freshwave-festivalu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot