Humanitarni turnir u malom fudbalu: „Prijavi tim i podrži Sofiju“

Objavljeno: 1. 4. 2017 u 14:28h

Humanitarni turnir u malom fudbalu pod sloganom „Prijavi tim i podrži Sofiju“ održaće se u nedjelju, 2. aprila u Sportskoj dvorani „Borik“. Ova sportska manifestacija igra za trogodišnju Sofiju Mićević koja boluje od akutne limfoblastne leukemije.

“S obzirom na to da je ovo humana misija, očekujemo da će učešće na turniru uzeti veliki broj ekipa. Svi oni koji imaju plemenito srce, a vole da igraju mali fudbal pozivamo da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji. Želja nam je da i na ovaj način obezbjedimo neophodna novčana sredstva kako bi mala Sofija Mićević što prije otišla na liječenje u Sjedinjene Američke Države” – rekao je Manojla Zrnić, direktor Javne ustanove Sportski centar „Borik“ koja je organizator turnira.

Kako je objavio portal SrpskaCafe, kotizacija po ekipi iznosi 50 KM, a prva utakmica biće odigrana u nedjelju, 2. aprila sa početkom u 9.30 časova.

Prema nezvaničnim informacijama na ovoj smotri učešće je već potvrdilo 20 ekipa i sasvim je izvjesno da će do početka takmičenja ova brojka biti premašena.

Žiro računi

Svi koji žele i mogu pomoći maloj Sofiji Mićević to mogu učiniti putem uplata na sljedeće žiro račune:

Mićević Sofija

Nova banka A.D. Banjaluka

5551000032354997 (KM račun)

Mićević Sofija

Nova banka A.D. Banjaluka

SWIFT: NOBIBA22 (devizni račun)

5550000032355338

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi”

Podračun za Sofiju Mićević

UniCredit Zagrebačka banka

3383502257474786 (KM račun)

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/humanitarni-turnir-u-malom-fudbalu-prijavi-tim-i-podrzi-sofiju/||claudebot