MAZA dogwear predstavlja novu proljećnu kolekciju odjeće za pse

Objavljeno: 30. 3. 2017 u 23:58h

Dizajnerica Milica Savić, koja stoji iza brenda MAZA, će u subotu od 12 do 17 časova u caffe-u “Igra mečka” u Banjaluci da organizuje pet friendly event u kojem će vlasnici ljubimaca, zajedno sa svojim ljubimcima, moći pregledati i probati odjeću iz njene nove kolekcije.

Ideja je proizašla iz činjenice da Banjaluci treba malo više pet friendly evenata, na kojima će se ljudi sa ljubimcima, kojih je u Banjaluci mnogo, družiti i razmjenjivati iskustva.

Proljećna kolekcija brenda Maza je savršen razlog da se okupe psi i vlasnici pasa. Ovaj event je planiran ne samo zbog promocije brenda, nego zbog razmjenjivanja pozitivnih emocija i mijenjanja zajednice nabolje, što su ujedno i glavni ciljevi brenda MAZA.

Brend je nastao prije tri godine kao savršen spoj ljubavi prema modi i psima, i već tri godine razveseljava vlasnike pasa i pse svojim personalizovanim jaknicama, kako unikanim dizajnom tako i funkcionalnošću istih.

Sve dosadašnje projekte i radove ovog brenda možete pogledati na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/mazad ogwear/

https://www.instagram.com/maza dogwear/

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/maza-dogwear-predstavlja-novu-proljecnu-kolekciju-odjece-za-pse/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot