Sanela Dropulić, ekspertica za tržišne komunikacije na Play Media Day 02

Objavljeno: 29. 3. 2017 u 21:11h

Komunikacijski događaj godine u Banjaluci, Play Media Day će predstaviti temu posebno zanimljivu sadašnjim i budućim liderima kompanija, agencija i medija. Sanela Dropulić, ekspertica za tržišne komunikacije, 19. maja će prisutnima pojasniti kako „Selfbrendingom do lidera – liderke“. Kako snagu vlastitih misli i djela pretočiti u uspješnu samopromociju, prepoznatljivost i produktivnost, koji vode ka liderstvu, uspjehu i najboljim rezultatima poslovanja, saznaćete na njenom predavanju.

Sanela Dropulić je i direktorica Virtuelnog ženskog preduzetničkog centra u Zagrebu. Sa više od 20 godina radnog iskustva na domaćem i inostranom tržištu, radila je na menadžerskim i rukovodećim pozicijama u gotovo svim poslovnim sistemima, od malih, preduzetničkih poslovnih okruženja, preko multinacionalnih kompanija i javnih preduzeća, institucija i na kraju svog vlastitog, uspješnog preduzetništva. Prošle godine je pokrenula Virtuelni ženski preduzetnički centar, s ciljem umrežavanja preduzetnica u Hrvatskoj i regionu, kao i lakše razmjene iskustava, podrške i pomoći u predstavljanju na tržištu. Vlasnica je kompanije Expert Product, specijalizovane za pružanje usluga tržišnog komuniciranja, ali i ostalih aktivnosti za uspješan početak i upravljanje preduzetništvom.

Regionalni događaj Play Media Day 02 će 19. maja na tvrđavi Kastel u Banjaluci, okupiti na jednom mjestu preko 20 domaćih, regionalnih i svjetskih predavača. Zanimljiv muzički program u Party zoni, kao i Adrenalin Play Media Day će dodatno upotpuniti događaj i pružiti prisutnima dobru zabavu i kvalitetno druženje.

Detalje o kotizacijama i programu možete pronaći na stranici www.playmediaday.com, a detaljna uputstva o načinu uplate, svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije. Ne propustite jedinstven spoj edukacije i odlične zabave!

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sanela-dropulic-ekspertica-za-trzisne-komunikacije-na-play-media-day-02/||claudebot