Banjaluka: Stiže Zoster, “Pušenje” i Bare!

Objavljeno: 28. 3. 2017 u 12:37h

I ove godine u okviru događaja “Živjeti slobodno” realizovaće se brojni kulturno – obrazovni sadržaji u čast obilježavanja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom.

Banjaluka će i ove godine biti domaćin događaja „Živjeti slobodno“ kojim će se u organizaciji UG Sloboda, a u saradnji sa Unijom studenata Republike Srpske, četvrti put za redom obilježiti 09. maj – Međunarodni dan pobjede nad fašizmom.

I ovoga puta u okviru događaja „Živjeti slobodno“ realizovaće se brojni kulturno – obrazovni sadržaji u čast obilježavanja ovog značajnog istorijskog datuma.

Tim povodom na banjalučkoj Aquani će se u petak 05. maja održati centralni muzički događaj,  na kojem će nastupiti poznata imena regionalne muzičke scene. Ljubitelji dobrog zvuka imaće priliku da uživaju u nastupima bendova Zoster – Zabranjeno pušenje – Goran Bare & Majke.

Ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji po cijeni od 7 KM mogu se kupiti od 03. aprila, u KSB, Cafe baru Šestica i Peckham pub-u. Na dan koncerta ulaznice će koštati 10 KM.

Cilj organizatora je da realizacijom programskih sadržaja kod svih mladih ljudi na ovim prostorima razvije svijest i vrijednosti za  poštovanje i njegovanje tradicije antifašizma, te da se 09. maj i u budućnosti obilježava i proslavlja kao važan datum u kreiranju današnjih prava i sloboda.

Više informacija čeka vas OVDJE.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-stize-zoster-pusenje-i-bare/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])